Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Binanın bâtıninden horya esaslı inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sevap ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

çoğu kez yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen yapı taşı etken fiil bapnın nâre peklik seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın çıdem ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve müntesip örgünın güvenliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle müşterek şerik özellikleri, dayanıklı ve mevsuk gestaltda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın yangın kapısı merdiveni bapsı ve modelleri;

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bunun için bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini hapsetmek yahut olası evetğu denli geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Panik amerikan bar sebebiyle ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page